Viličarji rabljeni

Za učinkovito delo je vseeno, če so viličarji rabljeni

Posted by

Ni ga večjega skladišča, ki v svojih prostorih ne bi imelo viličarja. To spretno in izredno močno transportno vozilo olajša marsikatero dvigovanje, zato je še kako priročno. Ni nujno, da se v te namene takoj kupijo nova vozila, saj so lahko viličarji rabljeni. Številna podjetja vam viličarje dajo v rabo po ugodni ceni z ugodnimi pogoji. Pred najemom se pozanimajte kakšne vrste in znamke viličarja želite. Predvsem je dobro vedeti za kakšne namene ga boste uporabljali.

Se pa zgodi, da v skladiščih ali na gradbiščih nujno potrebujete nekoga, ki bi upravljal viličarja, vi pa nimate ne vozila ne voznika. V tem primeru tudi, če so viličarji rabljeni, boste zagotovo našli najprimernejšega ponudnika, ki vam bo poleg viličarja ponudilo tudi usposobljenega voznika. Ne smemo pozabiti, da mora vsak delovni stroj upravljati sposobna in kvalificirana oseba, ki stroj obvlada do potankosti, saj bo le tako služil svojemu namenu.

Ročni viličar je uporaben v vsakem kotičku

Za številne transportne naloge, predvsem na krajših lokacijah, so najbolj ekonomična rešitev zagotovo ročni paletni viličarji. Zaradi svoje majhnosti, ga uporabite lahko v marsikaterem kotičku skladišča ali trgovine. Ena najpomembnejših odlik, ki jo ima ročni viličar, je enostavno manevriranje v prostoru, zato so idealni pripomoček v skladiščih. Za vsako zahtevo boste našli ustrezen model, pa tudi, če morate premikati veliko količino blaga in težka bremena.

Večino teh viličarjev dviguje in spušča palete, na katerih je naložen tovor. Ročni viličar je tudi nepogrešljivi pripomoček v transportnih vozilih, ker pa so majhni, jih lahko pospravimo v marsikateri kotiček. Izredno zmogljivi ročni viličarji paleto dvignejo že z enim samim potegom ročice, preprosto delo s tovorom pa omogočajo zaobljene vilice različnih dolžin. Na trgu je možno dobiti tudi ročni viličar z električnim pogonom. Čeprav ga je še vedno lahko upravljati ročno, pa mu električna energija pomaga dvigniti vilice.