ZenBook

Tanek in eleganten ZenBook

Posted by

Blagovna znamka Asus postaja vse bolj priljubljena tudi v Sloveniji. Njihovi modeli prenosnih računalnikov so znani kot izredno kvalitetni in zmogljivi. Če si želite kupiti dober in zmogljiv računalnik in za svoj denar resnično dobiti največ, je ZenBook zagotovo odlična rešitev. 

To je vrhunska in ultralahek prenosnik, ki je izdelan v priročni velikosti. Njegova diagonala meri le 14”, kar se trenutno uveljavlja kot najbolj zaželeno merilo. Proizvajalci prenosnih računalnikov namreč težijo k temu, da bi izdelali čim tanjše in manjše prenosnike, ki bi jih lahko spravili v vsako torbo. Ločljivost njegovega zaslona je vrhunska, saj imajo najnovejši prenosniki ločljivost HD. 

Odlične karakteristike prenosnikov ZenBook

ZenBook ima vgrajene izredno dobre elemente, kar ga uvršča med boljše prenosne računalnike. Pohvali se lahko z odličnim Intel Core procesorjem, ki omogoča hitro in enostavno delovanje vseh funkcij. Tudi grafična kartica je izredno zmogljiva, in je zato primerna tudi za bolj zapletene operacije. 

Njegova eleganca se skriva tudi v njegovemu zavidljivemu ohišju, ki se lahko kosa z najboljšimi. Izbrali si boste lahko elegantno sivo barvo, ki je odlična tudi za poslovno rabo. Osvetljena tipkovnica pa vam bo omogočala boljšo vidljivost tudi v temnejših pogojih. Vsak ZenBook ima več sodobnih USB vhodov, možnost priklopa za slušalke ter možnost priklop za SS kabel. 

Odličen tudi za sprostitev

Seveda pa vam vaš novi ZenBook ne bo služil le za delo, temveč ga boste lahko uporabljali tudi za vaš prosti čas. Kljub temu da nima največjega ekrana, si boste z njim lahko ogledali najboljše filme, ki so na voljo. Opremljen je tudi s kvalitetnimi zvočniki, ki vam bodo omogočili dober zvok, kar je pri gledanju filmov zelo pomembno. 

Ker ima vsak ZenBook dodano tudi kamero, boste z njim lahko opravljali tudi videokonference, ki so v času pandemije postale še pomembnejše, saj je veliko ljudi primoranih delati od doma.