Soča rafting

Soča rafting, glavna atrakcija Posočja

Posted by

Težko bi Soča rafting označili za največjo turistično atrakcijo Posočja, ko pa se v tem kotičku Slovenije skriva še toliko zanimivosti, ki privlačijo obiskovalce od blizu in daleč. Nenazadnje je že sama reka Soča s svojo značilno barvo in slikovitim ambientom dovolj dober razlog za obisk. A med adrenalinskimi aktivnostmi, ki jih v soški dolini ne manjka, je gotovo prav rafting tisti, ki je deležen največje pozornosti. 

Ponudba lokalnih turističnih agencij odgovarja na povpraševanje, zato je dovolj pomenljivo že to, da nudi Soča rafting praktično vsaka agencija in je pri mnogih ta aktivnost tudi v ospredju. Vsekakor se splača preleteti ponudbo in ugotoviti, kaj vse nudijo turistične agencije navdušencem nad tovrstnimi aktivnostmi. Odločimo se za tistega ponudnika, ki lahko prepriča s profesionalno izvedbo in odlično končno izkušnjo – izbiro nam olajšajo njihove predstavitve na spletnih straneh: https://www.bovecsport.com/sl/ponudba/rafting.

Primerjava ponudbe za Soča rafting

Soča je le ena, a ponuja različna doživetja na svojih valovih. Tako imajo tudi ponudniki raftinga na voljo več različnih možnosti izvedbe na različnih delih reke. Prostora je dovolj za vse, kar dokazuje tudi široka ponudba.

Že nekateri posamezni ponudniki opravljajo več vrst spustov po Soči. Velika atrakcija je adrenalinski spust po rečnih brzicah, na katerega prisegajo pogumnejši obiskovalci. Lahko pa se odločimo za slikovit spust po bolj umirjenih delih reke ali pa za družabne skupinske spuste, pri katerih so v ospredju druge aktivnosti. Soča rafting na ta način ponuja različna doživetja, med katerimi lahko izbiramo. Prav na podlagi tovrstnih interesov se seveda odločamo tudi med možnostmi, ki jih predstavljajo posamezne turistične agencije

Cena za rafting na Soči

Ker je ponudba dobro razvita, je možno najti različne programe in seveda različne cene za Soča rafting. A ne splača se varčevati, najboljši so tisti programi, ki vključujejo prav vse, kar potrebujemo za dobro izkušnjo. Tako ali tako tudi ti niso pretirano dragi, treba bo odšteti kakšnih 50 ali 60 evrov.