Personalizirana darila ob rojstvu se izkažejo za najlepša presenečenja

Posted by

Dejstvo je, da je rojstvo otroka eden od najlepših življenjskih dogodkov. V znak veselja novopečenim staršem pa tudi malčku podarimo uporabno darilo, za katerega si je pri izbiri potrebno vzeti kar nekaj časa. Ne glede na to, ali je darilo skupinsko ali pa ga kupimo v lastni režiji, se mora pri obdarovanju čutiti, da je bilo izbrano preudarno in da smo pri nakupovanju imeli v mislih točno določena starša in točno določenega novorojenčka. Zelo dobro se na primer obnesejo personalizirana darila ob rojstvu, ki so seveda nekoliko bolj osebna.

Mamici in očku lahko podarite kakšen uporaben kos oblačila, na katerem bo na primer zapisano Najboljša mamica na svetu oziroma Najboljši očka na svetu. Da bo darilo staršema še bolj osebno lahko poleg navedete še imeni. Za novorojenčka pa je tudi zelo dobrodošel kakšen kos oblačila – na primer nadvse prikupen pajacek, na katerem bo prav tako zapisano otrokovo ime.

Katera personalizirana darila za novorojenčka so še posebej popularna?

Najpomembneje je, da je darilo za novorojenčka uporabno. Ni nujno, da je koristno že isti hip, ko ga podarimo. Morda ga bo malček pričel uporabljati šele čez čas. Po drugi strani pa lahko dojenčku privoščite veselje že takoj ob prihodu ter mu podarite ninico, ki ste jo dali izdelati po naročilu oziroma po meri. Sami ste izbrali živalico, ki krasi ninico, materiale in nenazadnje tudi napis, ki krasi tovrstno igračko.

Tudi na stekleničko, slinček ali dudo lahko daste natisniti zapis ali motiv, ki se bo odlično skladal z malčkom. Na voljo so še drugi številni izdelki, ki jih ne bo vesel samo mali junak, temveč tudi njegovi starši.

Igračka z otrokovim imenom in datumom ter letnico rojstva

Poleg ninice so za najmlajše družinske člane primerne še nekatere druge igrače oziroma pliškoti. Za darilo ob rojstvu novorojenčka lahko na primer izberete nekoliko večjo plišasto igračko, na katero daste natisniti otrokovo ime, pod ali nad njim pa datum rojstva in seveda še letnico. Verjemite, da bo otrok takšno igračko leta in leta skrbno hranil ob sebi oziroma v svoji sobici.

Sicer pa ime z datumom in letnico rojstva lahko namestite na katerikoli drug izdelek, ki je primeren za malčka.