zobni implantati

Zobni implantati so odlična in kakovostna rešitev v vaših ustih

Posted by

Vaše zdravje je v veliki meri odvisno od vašega načina življenja, zlasti od prehranjevalnih navad, kar se zelo dobro pokaže tudi v ustih oziroma na zobeh. Vsekakor pa zdravo prehranjevanje ne zadošča, da so vaši zobje zdravi in lepe barve. Potrebna je še vsakodnevna kakovostna nega in redno obiskovanje zobozdravnika.

Najhuje, kar se vam lahko zgodi v povezavi z zobmi, je najverjetneje za vas to, da ostanete brez zoba ali celo brez več zob hkrati. Četudi do tega pride, vam današnje zobozdravstvo ponuja številne odlične rešitve, ki niso samo kakovostne, temveč tudi hitre in ne nazadnje tudi cenovno zelo dostopne. Med njimi imajo prav posebno mesto tudi zobni implantati, ki jih lahko najdete tudi pod izrazom zobni vsadki.

Zobni implantati oziroma vsadki na zelo učinkovit način nadomestijo korenino zoba, saj so narejeni iz vrhunskega materiala – titana. Posebej je treba poudariti tudi to, da je poseg z njimi lahko opravljen brez kakršnega koli rezanja oziroma posebnih kirurških posegov in da vse poteka brez večjih zapletov ali bolečin.

Beljenje zob z laserjem

Zobje so pomemben del vašega telesa. S tem ne mislimo samo na to, da je so vaši zobje zdravi, kar je vsekakor najpomembneje, temveč tudi, da so lepe barve in da se nimate težav nasmejati pred drugimi. A pogosto se zgodi, da so vaši zobje – kljub temu da sicer zelo dobro skrbite za njih – videti vse prej kot beli. V takšnem primeru je beljenje zob z laserjem lahko odlična rešitev, ki vam je na voljo po zelo dostopnih cenah.

Beljenje zob z laserjem bo veliko bolj učinkovito kot pa beljenje, ki ga, na primer, občasno sami opravljate doma. Na trgu ste namreč našli ustrezna belilna sredstva, za katera ste sicer odšteli kar nekaj denarja, a se vam zdi, da z njimi nikakor ne dosežete obljubljenih učinkov.