Sodobne rešitve zobozdravstvenih strokovnjakov

Posted by

V zasebnih zobozdravstvenih ambulantah lahko najdemo nekatere napredne storitve, ki pogosto pomenijo elegantnejši in učinkovitejšo rešitev v primerjavi s posegi, ki jih nudijo zobozdravniki s koncesijo. Posebej privlačne so nekatere sodobne rešitve, ki se izkažejo za zelo učinkovite, čeprav je treba za dobro opravljeno delo seveda tudi plačati.

Beljenje zob z laserjem

Na področju estetskega zobozdravstva se stalno razvijajo nove rešitve, tako da niti ni čudno, da so se začeli uporabljati tudi laserji. Beljenje zob z laserjem je storitev, ki dopolnjuje zbirko posegov, namenjenih beljenju zob. Gre za privlačno opcijo, ki je priljubljena predvsem zaradi svoje učinkovitosti. Seveda gre tudi v tem primeru za povsem neinvaziven poseg, ki bo opravljen brez bolečin ali kakršnih koli negativnih posledic. Pravzaprav beljenje zob z laserjem koristi tudi na druge načine, saj zobe postopek tudi zaščiti in zmanjša njihovo občutljivost.

Učinkovita zobna protetika

Tudi storitve zobne protetike so v veliki meri domena zasebnih izvajalcev. Predvsem to velja za napredne storitve, kakršna je all on 4. Storitev all on 4 je inovativna rešitev za tiste, ki želijo nadomestiti manjkajoče zobe s celotno protezo – gre namreč za protezo, ki se namesti na štiri vsadke. Na ta način je možno povrniti celotno zbirko zob s presenetljivo enostavnim in hitrim posegom, predvsem pa storitev all on 4 zagotavlja odlične rezultate.

Prav tako primerne so sodobne rešitve zobozdravstvenih strokovnjakov seveda tudi za tiste, ki bi želeli svoje zobovje dopolniti le z enim ali dvema vsadkoma, področje zobne protetike pa ponuja še obilo možnosti za učinkovite rešitve.