Hrastov parket

Hrastov parket v prostor prinaša veliko mero topline

Posted by

Pri izbiri parketa za dom imajo pomembnejšo vlogo vrsta, barve in lastnosti. Na voljo so vam različne vrste parketa, ki se med seboj razlikujejo tudi glede na drevesno vrsto, iz katere je narejen. Hrastov parket je med uporabniki izjemno cenjena vrsta.

Hrastov parket je eden od najodpornejših. Priljubljen pa je tudi zaradi izrazitih linij rumenkasto rjave in bledo rumene barve, kar prostoru daje veliko mero topline in domačnosti. Med bolj priljubljenimi vrstami je tudi javorjev parket. Les iz javorja je na sploh zelo odporen na obrabo. Je svetlo rjave barve in primeren za obdelavo gladkih talnih površin. Javorjeva barva je izjemno specifična, zato zahteva bolj premišljeno umeščanje v prostor. Kljub priljubljenosti je torej treba paziti na izbiro pravih nians.

Kako javorjev in hrastov parket ter še druge vrste parketov delujejo v prostoru, pa si lahko ogledate v spletni galeriji uveljavljenega parketarstva.

Gotovi parket je kakovostna izbira in cenovno izjemno dostopna

Parket se pojavlja v številnih možnih različicah, zato je pred izbiro še toliko pametneje preveriti čim več ponudbe. Ko boste naleteli na gotovi parket, je velika verjetnost, da se boste odločili prav zanj.

Gotovi parket ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Čeprav gre torej za vrhunski tip parketa, ga na trgu lahko kupite po sila dostopni ceni. Veliko pa je seveda odvisno od mesta prodaje oziroma od ponudnika. Najboljše ponudbe so vam na voljo na spletu.

Gotovi parket pa je še toliko bolj cenjena vrsta parketa, ker je popolnoma kompatibilen s talnim ogrevanjem. Na trgu vam je na voljo dvo- ali pa trislojni gotovi parket.

Cena za gotovi parket vam je torej na voljo na spletu, vendar boste hitro ugotovili, da je precej odvisna od ponudnika in še od nekaterih dejavnikov. Sicer pa je med najbolj priljubljenimi podkategorijami hrastov gotovi parket, ki bo zagotovo izpolnil tudi vaša pričakovanja.